1. Tudj meg rólunk többet, ebben a rovatunkban a Dunavirág csapatunk legfrissebb híreit olvashatod.
Nagy büszkeség, amikor gyönyörű virágainkkal egy magazin oldalán szerepelhetünk, pláne nagy megtiszteltetés, amikor az Esküvő Trend Magazin, amit a legtöbb házasodni készülő pár biztosan elolvas a Nagy Nap előtt, minket választ, hogy a csodás Spirit Hotel medencéit, vacsorahelyszíneit virágainkkal beborítsuk. Nagy hála Kiss Ágnesnek (dekorági) és a vele együttműködő csoda csapatnak a gyönyörű alkotásokért, hiszen a legszebb virág sem lenne elég, ha nincs meg a szakma iránti szeretet és tudás és ebben nincs hiány.
 
2. Így ünnepek idején különösen jól jön, ha szépen és gyorsan tudunk csomagolni a virágüzletünkben, ehhez készítettünk nektek egy rövid, inspirációs videót.
 

Karácsony idején különösen jól jön, ha szépen tudunk ajándékot csomagolni, de alkalomtól függetlenül is nagy jelentőséggel bír. Hiszen egy ízlésesen csomagolt ajándék odafigyelésről, gondoskodásról árulkodik. Számtalan alternatív technika áll rendelkezésre e téren, melynek csak a képzeletünk szabhat határt.  Ebből választottunk nektek egy klasszikus ajándékcsomagolási formát, melyet megspékeltünk némi kreativitással. Különösebb kézügyességet nem kíván, csupán néhány hozzávalót. Amire szükség lesz:

  • csomagolópapír
  • színes sodrott szatén zsinór (mi bronz színűt választottunk)
  • karácsonyi szőrme szalag (fehér)
  •  fehér bogyós, tobozos karácsonyi ág (2 db mű)
  • csepp alakú fehér, arany mintás karácsonyfadísz
  • olló
  • ragasztópisztoly

Persze az sem árt, ha van mit becsomagolni. Egy kinti cukorsüveg fenyőre esett a választásunk, mely nemcsak ajándéknak kiváló, de az üzlet bejárata előtt és beltéri dekorációként is remekül mutat. Ezután jöhet a munka érdemi része. Tekerjétek a csomagolópapírt a cserép köré, rögzítsétek, majd jöhet a szőrmés szalag, amit szinten egy pötty ragasztóval erősítsetek oda. Tűzzétek bele a mű karácsonyi díszeket, a zsinórból kössetek masnit, amit szintén rögzítsetek. Végül koronázzátok meg mindezt a karácsonyi díszekkel, melyet a cukorsüveg fenyő ágai közé helyezzetek.

Nagykereskedésünkben mindent megtaláltok ahhoz, hogy csodaszép csomagolással varázsoljátok el vásárlóitokat. Többféle és fajta csomagolópapír, szalag, karácsonyi kellék és dísz közül válogathattok! Tegyétek ünnepivé cserepes növényeiteket egy szép, ötletes csomagolással, így kínáljátok őket névnapra, szülinapra. A siker biztosan nem marad el!

Add Comment

Minimum 4 characters