Dunavirág Centrum

Dunavirág Centrum

Miért érdemes minket választani?

A DV Centrum, a Dunavirág, több mint virág elosztási központja, nagykereskedése viszonteladóknak, ahol több, mint 6600 négyzetméteren, egyedülállóan, közel 1000 négyzetméter hűtő kapacitással.

Mindent egy helyen megvásárolhatsz: vágott virágok, koszorúalapok, cserepes növények, virágkötészeti kellékek, eszközök, dekorációs termékek.

Több száz fajta cserepes és vágott virágot a legkiválóbb külföldi és hazai termelők kínálatából, naponta frissülő árukészlettel a hét hat napján. Kiegészítők, virágkötészeti kellékek, dekorációs termékek, home dekor termékek magas minőségben, hatalmas választékban.

A maximális kényelem érdekében fedett parkolót biztosítunk, büfénkben pedig ínycsiklandó finomságokkal, naponta változó menüvel várjuk azokat, akik megéheznek a beszerzés közben!

A hét hat napján várunk! Folyamatos áruérkezés, friss növények!
Cím: 2314 Szigetszentmiklós, Leshegy utca 1/c

Részlegeink

Tekintse meg széles választékunkat

Cserepes virágok

Több ezer cserepes növény kiváló hazai és nemzetközi termelőktől: szobai levéldísz növények, szobai virágzók, soliterek, egynyári és évelő kerti és balkonnövények, örökzöldek hatalmas fajta, szín és méret választékban 1600 négyzetméteren.

A standard virágokon kívül állandóan bővülő, frissülő szezonális ajánlatokkal. Ha pedig mégsem találod, amit keresel, kérd munkatársaink segítségét! Beszerzőink a legjobb termelőkkel állnak kapcsolatban, így igény szerint bármit beszerzünk!

_VAS2569.jpg
_VAS2568.jpg
_VAS2585.jpg
image-50

Vágott virágok

Több, mint 1000 négyzetméteres hűtőkapacitás, folyamatos áruérkezés, friss árukészlet. Standard és szezonális friss vágott virágok, zöldek, koszorúalapok, örökrózsák. Széles fajta választék, a legjobb hazai és nemzetközi termelőktől.

És ha nem találtad meg amit keresel, kérd munkatársaink segítségét, hogy a legjobb termelők ajánlatai közül választhasd ki a neked megfelelőt! Kérés esetén egyedi igényeket is kielégítünk!

image-30
image-31

Kellékek

Minden, ami a virágkötészethez kell, sőt még annál is több: Eszközök, kellékek, dekorációs tárgyak, berendezési tárgyak, kisbútorok minőségi, egyedi választéka, 1700 négyzetméteren.

Szalagoktól, dobozoktól, csomagolópapíroktól a kaspókon át, az üzlet berendezéséhez és dekorációjához szükséges standard és szezonális termékekig bármit megtalál nálunk!

_VAS2596.jpg
_VAS2578.jpg
_VAS2599.jpg

Kérdése van? Írjon!

Vegye fel velünk a kapcsolatot


Minimum 4 characters