Vásárlás menete

egy-a

Megnyitjuk a Vásárteret (www.vasarter.dunavirag.hu)
Amennyiben van már fiókunk annak függvényében rákattintunk a jobb felső sarokban a Regisztráció / Bejelentkezés gombra.
Regisztráció gomb esetében: Kitöltjük a regisztrációs űrlapot és az Ügyfélszolgálat 2 munkanapon belül küldi a megfelelő bejelentkezési adatokat.
Bejelentkezés: Az Ügyfélszolgálattól kapott bejelentkezési adatainkkal belépünk az oldalra.

ketto-a

A főoldalon lefele görgetve kaphatunk ízelítőt az adott kategóriákba feltöltött új termékeinkről. Amennyiben az Információk menüpontra visszük az egeret bővebb leírást kaphatunk a Rendelési információkról, Partneri előnyökről, Vásárlói lehetőségekről illetve megtekinthetjük az Általános Szerződési Feltételeket.

harom-a

A Vásártér menüpontra mozgatjuk az egeret akkor kiválaszthatjuk a listából, hogy melyik kategóriában szeretnénk válogatni.
Amennyiben kiválasztottuk valamelyik kategóriát a termékek neve mellett információkat kaphatunk a növényekről.
A kosár gombra kattintva egyszerűen hozzáadhatjuk a rendelésünkhöz.

negy-a

Amennyiben célzottan szeretnénk keresni valamilyen növényre, használjuk az oldal tetején található kategóriákra specializált keresőinket.
Rendelésünk folytatásához kattintsunk a jobb felső sarokban található kosár gombra, ahol már jelzi is számunkra kosarunk jelenlegi értékét.
A kosár tartalmánál még változtathatjuk a termékeink darabszámát illetve, ha kihagytunk volna valamit folytathatjuk a vásárlást is.

Megrendelésünk véglegesítéséhez töltsük ki a kosár alján található adatokat ( a rendszer a regisztráció alapján behelyezi a regisztráció során megadott adatokat a megfelelő helyre) és válasszuk ki a megfelelő szállítási és fizetési módot.
Amennyiben megjegyzésünk van a rendeléssel kapcsolatban megadhatunk bármi féle információt, illetve kapcsolattartóra vonatkozó adatokat is.
Kipipáljuk a jogi információkat és az oldal alján a megrendelés leadása gombra kattintva véglegesíthetjük a megrendelésünket.
Ezután kapni fogunk a megadott e-mail címünkre egy rendelés visszaigazolást és nincs más dolgunk, mint várni, hogy megérkezzenek a gyönyörű növények.

Minimum 4 characters